Skrivet av: L | 26 juni, 2017

Bloggen fyller 5 år idag

Den 26 juni 2013 satt jag vid skrivbordet på mitt dåvarande arbete på ett kontor i södra Stockholm och funderade över om det fanns något sätt att förmedla information om  främst familjeåterföreningsfrågor till alla dem som ringde mig dagligen för att fråga om än det ena än det andra.

BLOGG tänkte jag!! 

Och en BLOGG blev det också  – Bloggen InfoFamilj – och det första inslaget  skrevs just den dagen för fem år sedan.

Nu fem år senare sitter jag vid mitt skrivbord hemma och arbetar med bloggen. Jag är numera pensionerad men jag fortsätter att arbeta med migrationsfrågorna ideellt, främst med familjeåterförening, för att kunna hjälpa dem som ringer eller skriver till mig.  Mycket har ändrats på migrationsområdet under de fem år som gått. Jag har läsare från många olika länder och inom olika yrkesområden och behoven av information är fortsatt stora så jag fortsätter att skriva när jag hittar något jag vill dela med er. Under den senaste två-veckorsperioden  kan jag se att jag haft läsare från länderna: Sverige, USA (ett ökande antal – Trumpeffekt??), Danmark, Norge, Belgien, Ungern, Spanien, Kroatien, Storbritannien,  EU, Förenade Arabemiraten, Thailand, Australien, Etiopien och Marocko.

Den 26 juli kommer nästa utgifts- och verksamhetsprognos från Migrationsverket. Då vi kan få information om hur de ser på de långa väntetiderna på tillståndsområdet till exempel. Jag håller utkik när den kommer och informerar om vad det står.

 

 

 


Kategorier

%d bloggare gillar detta: