Skrivet av: L | 13 november, 2013

Konferensen närmar sig……..

Husby träff bild
Foto hämtat från Husby träffs hemsida

Nu är det inte ens en vecka kvar till konferensen som vi planerat så länge går av stapeln. Vi har arbetat intensivt med att uppdatera rapporten ”Vägen till familjeåterförening” som Sociala Missionen och Röda Korset skrev till MR-dagarna i Göteborg förra året. Den kommer nu i ny skepnad under namnet: ”Familjeåterförening en (o)möjlighet, en nulägesrapport”. Vi hoppas förstås att den skall kunna spridas till många fler än de som kommer till konferensen. Den kommer att läggas upp på denna blogg för nedladdning jämte ett dokument om praktiska frågor kring familjeåterförening med bl.a. aktuell info från ambassader.

Till konferensen kommer det många människor! Faktiskt fler än vad vi någonsin trodde. Just nu så är det cirka 150 anmälda. Det kommer människor från så skilda ställen som Kalix, från Bräcke, från Sundsvall, från Krokom från Åtvidaberg och förstås också från Stockholm med kranskommuner. Det känns väldigt roligt och spännande med så många deltagare från hela landet och med så skiftande bakgrunder. Det kommer nog att bli två fina dagar……….

OBS: Ändring från igår!! När jag la in detta inlägg igår så skrev jag att det fortfarande fanns möjlighet att anmäla sig till konferensen även om sista dagen är passerad. Jag ändrar nu detta. Jag fick just information per mail att vi nu tvingas stänga för fler anmälningar så tyvärr går det inte längre att komma med.


Kategorier

%d bloggare gillar detta: